Rubrik??

Lörda idag ja.. sitter å kollar på gamla pics sen 03 och framåt helt sjukt länge sen! haha har suttit hela morgonen och kollat på gamla bilder på datan.. ska lägga upp några här :)
 



Både nya och gamla bilder..

jag vill vill vill VILL festa ikväll.. men jobb i morgon, jag har verkligen blivit helt lat på sista tiden, skärpning alex! Vill ju festa men Emelie jobbar ALLTID :( och det är med henne jag vill festa med nu juu .. fast nästa helg ska vi till Hbg å festa :) ska bli kul.. kanske finns där några hetingar ?? ;)

Igår stack jag och Empan till Malmö å shoppade :) Mysigt, synd det blåste bara. haha vi kände inte oss riktigt nöjde så på tisda ska vi åka till Nova eller C syd och fortsätta vårt shoppande :P STÖRDA !

Bye <3

Hmmm ?

över en vecka sen jag skrev här.. känns som jag är rätt dålig på att blogga.. haha..

helgen var hur bra som helst :) blev jägers med Emma å karro, sjukt kul :)
Rätt skönt ibland när man bara är några stycken som förfestar tsm än 20 pers! vi var iaf hos emma 4 st tjejer

sov sen hos Ems och dagen efter satt vi å mös hela dagen med massa ätande hela dagen tycktre jag? haha. blev en saftig 150 g hamburgare från hardys.. mmmm :D hahaa
 
jusst nu har jag inget eget rum, sjuukt drygt, tömde hela rummet igår, ska målas om :) jusst nu är det lila... väldigt trött på den färgen nu :P tänkte mig beige, rätt fint :)

nu tänkte jag hoppa i säng, inte min utan min lillasysters haha!

På fredag blir det shopping i malmö med Empan och jag har bestämt att vi ska kränga på pizza hut :P mm


lite avis på Ellen som sticker till Thai-landet på torsda :P faan har inte setts på evigheter =(


what to do?

Bye :)

Måndag, ny vecka..

japp.. dagen gick snabbt på jobb idag skönt:) är trött, känner att jag behöver va ledig snart. Mamsen å systrarna kom dit idag och försökte övertala mig att följa med till center syd.. meen det orkar man inte när man jobbat i butik hela dagen. hehe..

i morgon ska det festas lite ;) Vi ska vara några hos emelie å dricka lite. Patrik kommer oxå :) man ser inte han så mkt nu när han bor i Gbg ..

Och till helgen blir det partaja på lörda med mia :) sjujt länge sen ! antingen björket, tingvalla, jägers eller stensson hmm mycket att välja på haha!

Ikväll blir det nog pizza eller thai mat hos Annika :) hoppas sandra joinar oxå :)



<3


Freda och död

Fy fan vad jag är trött nu.. känns som jag inte har nått liv längre.. jobbat 12 timmar idag 8-20.15..
men nu är den dagen över :)

i onsdes var jag och Emelie på bio i lund och såg P.S i love you. helt mysig film :) varför kan det inte hända mig? Innan bian käka vi kina mat haha, emelie såklart bet hål i sin läpp och den vägrade sluta blöda:S

Och igår gick vi upp kl 5 på morgonen och stack till Ullared :D haha hade skit skoj hela dagen, vi är störda tillsammans. handlade en jääkla massa saker :) hittade en nice skinnjacka för 500 spänn :) inte illa!

konstigt att emelie är den jag tycker om allra mest och henne har jag känt sen vi var typ 6 :) ändå är vi så sjukt olika hehe<3

nu ska jag gå och käka min pizza sen kolla O.C hela kvällen. nästa helg måste jag FESTA!!! jag å Ems måste ut å ragga.. var finns dom snygga killarna?? :( haha desperat




bye<3

Dagen

har gått sjukt snabbt!! känns som man jobbade 1 timme idag sen var det dags å gå hem :P hehe skönt när det flyter på :) i morgon jobb 9- 15 sen på onsdag leedig :D ska klippa mig kl 10 sen bio på kvällen å torsda Ullared! haha trängas med tanterna ;P

nu ska ja kolla O.C :)

Träffade roliga folk idag på jobb :) Emilia, Nancy å josse :)



bye bye<3

Jobb jobb...

var helt slut igår efter jobbet så blev en lugn fredag bara.. skönt :)

Funderar på att sticka till systemet idag och utnyttja mina presentkort :D så man har något gott att dricka ikväll om vi ska till sandra..
image52




Åå! längtar till nästa helg, på onsdag ska jag klippa mig :) as längesen! sen på kvällen ska jag å Emelie gå på bio käka nånstans å pimpla vin ;) och på torsda upp tidigt som fan å åka på roadtrip till Ullared haha* nä men det ska bli sköj som fan :) bara jag å emelie, myys :)


Nä nu ska jag klä på mig och ta en powerwalk! skönt i detta vädret :)


faan vad jag saknar att vara kär.. men det finns inte en enda bra verkar det som :( ändå varit singel i 8 månader! hehe

har börjat inse vem som verkligen är ens rigtiga vänner..
det finns dom som hör av sig och dom som inte gör.. nä varför slösa tid på vissa när man har få riktiga?? bättre att att hålla kvar dom rikktiga:)

bya-bye

RSS 2.0