.....

mm har inte skrivit om helgen som varit. i know jag är lite sen men vafaan ;D

I lördes var det julfest i malmö med H&M. riktigt mycket folk tror det var 16 butiker :) det va skoj. senare p åkvällen mötte jag upp Ellen och Joanna på centralen sen vidare till chokladfabriken. helt okej ställe faktiskt, bra musik men ett minus, ALLA äckliga kräk som va efter en och ska jucka mot en va fan! gå hem å jucka mot din vägg eller nått. haha..
när klockan närma sig 4 kände vi attd et va dags för lite maat , Burger king dåå :) hehe
Ellen åkte skridsko, å hette Maria Värner å fick en man i 45 års åldern att böl flabba ! haha.. vi väckte en man på tåget som somna med huvudet mot de bordet, han var svårväckt eller hur Ellen ;D Sen blev det nattbesök hos Annika :) Pizza å film dagen efter, heelt rätt när man är bakis, fast jag var inte bakis speciellt, hmm konstigt..

Längtar till denna helgen :) Fest med min Emelie. jaa


Btw jag saknar Tompan :(



Ska nog köra till Media markt innan jobb idag å köpa min kamera :)



Back home

jepp kom precis hem från Malmö. blev en lite shoppingtur med Ellen minsann :) Treeevligt

Å lite fick man handlat, tur att det är lön i morgon för alex har bara 50 kr kvar på kontot:P

Blev en tröja å smink med massa glitter , naajs :)

Måste packa tills i morgon ska snart till min Sandra !


Imorgon? Film å godis med Mia å Helena Maybe :D

Onsda - torsda

mina lediga dagar :) riktigt skönt att kunna sova ut, känns som det va länge sen ..

Igår va jag hos tandis och fick min diamantplopp till tanden igen (den förra trilla av) sen åkte jag å mamms till center syd.. helt öde är där nu hehe men lite shopping blev det allt !
Igår kväll kom min sis hit en sväng å visade upp sin nya bil ! Woo den va fin :P audi a3 guldmetallic naaaajs.
jag vill oxå ha en ny bil =( måste börja spara !

Idag hoppas vi på lite mer shopping i malmö men Ellen å kanske en fika nånstans, spaning på snyggingar? haha vi får väl se ;)

Hmm har börjat drömma så jäkla skumma drömmar :S jagad, skjuten å sånt ...

Lön i morgon:D kan inte bli bättre. synd man jobbar 9-20.15 hinner inte köpa min kamera i morgon :( kanske på lörda!

käka frukost nu  :) bye bye

min otursdag!!!

ja det är fan idag, så arg jag är på mig själv nu. sitter och skriver med min vänstra hand och högerhanden har jag i en bringare med iskallt vatten i. nån som kan gissa vad jag gjort??
jo såklart har jag bränt mig på handflatan:( AJ!!! skulle bara värma lite mjälk i micron så jag kunde dricka varm oboy till frukost å tänkte inte på att koppen skulle vara varm när jag tog ut den, men det var den!! höde hur mitt skinn på handflatan pyste till så vamt de va, skiit ja som skulle göra mig klar för jobb. nmen hur ska det gå till å göra sig i ordning med vänster hand??? haha. nä kan inte göra mkt nu, åfick ringa å sjuka mig från jobb:( känns inte alls bra.

då blir det bara jobb i 2 dagar denna veckan. är ju ledig onsda å torsda..


usch nä nu ska ja lägga mig framför tv:n. 

tyck synd om mig:P :(

Lörda lörda-.. bakis dag:P

japp igår va de fredag, Min och Emelies lediga helg wohoo :D

Jobbade till klockan 8, hämtade mamma på stationen i Lund efter jobb ,. hann typ bara in genom dörren packa lite sen åka och hämta upp Mia, å vidare till Eslöv. Emelie jobbade till 10 så ag å Mia satt i hennes lägenhet så länge å började dricak liet smått :) Sen kom Dennis å fler, Vi drog vidare till förfest hos Persson :) De va trevligt, yr i bollen blev vi nog alla haha. Belv en lietn runda in på Grappa innan tåget till Malmö. Det blev ändå en helt ok kväll :) Kul å festa med emelie helt länge sen :(
Fan vad en viss person är mobbad! haha. shit men söta är dom ändå! NOT
Var hemma i Eslöv 6 i morse sov gott sen iaf. eller ja, vi har faktiskt nästan sovit hela dagen å kollat film:P Käka thai-mat till frukost :P Mia mådde inte allt för bra när vi vänta på maten  HAHA  !

Ikväll ska vi till rörum :) Patrik är hemma över helgen . inte ofta man ser honom för han pluggar i Göteborg så de ska bli kul.
Måste göra mig klar nu, Emelie kommer  till Höör med tåget kl 9 :)

Bye bye :)


Snart helg ..

Igår var min lediga dag . såå skönt att sova ut :) Bakade snickerskaka, smarrigt haha
Och på kvällen kom Tessie en sväng å hälsade på :) länge sen.

Fattar inte att vissa kan förändras så mycket när dom skaffar pojkvän. är det så svårt att höra av sig? nää för man måste va med sin pojvän hela tiden. visst jag kan förstå att det är kul att va med pojkvännen i början, mys å allt det, har själv varit där men man behöver väl inte stänga ute alla andra. sen när det tar slut, ja dåå passar det att höra av sig! snälla det är nog det värsta man kan göra.

Idag börjar man inte förren kl 3 men när man har småsyskon som ska med bussen kl 8. blää å sen fick man ändå löra dom för de missade såklart bussen  när jag är hemma!! dumma ungar. haha


Kan det inte bli fredag nu nu nu nu nu :D


Länge sen man träffa ellen slellen =(


Äntligen :D

Nuu har jag 3 lediga helger att se framemot. iih ska festa med Emelie på freda, läängtar :) inte ofta vi kan festa för vi jobbar så olika.

I morgon ska jag sova uut .

Aah nu har man säkrat jobb till juni nästa år, me like! :D


Ellen, vi måste leta, leta leta efter lägenhet! :)

Mm inte mkt jag mer å skriva nepp.


bye

Söndag

Ja helgen över.

Full blev man igår som det var bestämt haha. men det va kul =)
Mindre kul att jobba idag, kännt mig heelt seeeeg.
kankse hände onöga saker igår men vet inte vad jag ska skriva.
kankse har jag mist en vän men samtidigt känns det som jag miste den vännen den dagen det tog slut eftersom vi slutade snacka helt då. men men jag kan inte göra nått åt saken.

haha igår när man skulle somna hos emelie, vi har krypit ner i sängen å ska sova. Emelies mobil ringer efter det slänger hon på sig kläderna igen å säger att hon ska på efterfest. jag ville bara sova. n'r hon gått utanför dörren går det 2 sekunder å hon kommer in igen å slänger av sig kläderna å hoppar i säng igen. hon hade visst ångrat sig! HAAHA stööörd.

aja hej hoppp

RSS 2.0