lilla jag

image4

Då va de dags

Ja att skriva ett nytt inlägg. Men dagarna går så snabbt så man hinner inte äns blinka förrän det är helg igen.. hmm. Å jag är såå trött idag efter jobb å slit... blir att stanna hemme å bara ta de lugnt ikväll. festa kan ja ta nästa helg;P Har inte hänt något speciellt alls denna veckan faktiskt.. men ja håller på att bli knäpp på DIG. Orkar inte med sånt just nu.. men men..

Är ledig på torsda, SKÖNT:) på månda blir det shopping i malmö.. iiiih skoj:P

hmm begravning nästa fredag :( Hur ska ja klara det? jag som aldrig varit på en begravning.


Imorgon blir det nog en tur till C-syd med mammsen min.. måste handla balskor..

Nä nu ska  ja dricka the med mamma :) <3

Ny vecka..

Ja var ska man börja.. JO helgen va helt okej=) vi bestämde oss för att sticka till björket på lördagen. Helt okej, speciellt att det var halva priset i baren bram till 12;) Orgasm va riktigt god ! En helt okej kväll, trots lite tjafs men det hör till på fyllan.. hehe.

På söndagen blev det en lugn dag för mig och emelie som övernatta hos mig :) Men på eftermiddagen fick vi ett väldigt tråkigt och oväntat besked från min äldsta kusin. Mammas bror hade gått bort på morgonen:( Usch helt overkligt, går inte att förstå att sånt händer en sån ung människa, han va bara 51 år :( hans yngsta dotter är 12 år, helt orättvist. Tror det var en hjärtinfarkt precis som min morfar. många tankar till deras familj. Begravningen kommer bli jobbig som ***
 
R.I.P Pär


Tror jag håller på att bli sjuk nu! Ååh :(

Men men dags för frukost sen till skolan och titta på dansuppvisningen :P hoppas den är bra!


Å med kärleken fattar man ingenting, som vanligt då med andra ord! ;)

Tjoohoo

Jahapp tänkte att man kunde skaffa en blogg här :) har tagit bort min lunar´, woohooow framsteg ;)

Vädret kan inte bli bättre än vad det är idag, stannade hemma från praktiken idag *Fy Alex* :P men orkar verkligen inte gå dit. blä!

Men nu ska ja ut å sola lite:)


Tjingeling<3

RSS 2.0