SÖNDAG.. TRÖTTER :p

haha det blev inte alls så som jag och emelie hade planerat vår lörda :) men den blev sjukt bra ändå !!
Åkte till Eslöv vid 2 tiden, först in om Tanna å hämta min dricka, sjukt länge sen jag träffade henne känns det som å det är tråkigt :( Sen blev det Latte på grappa på uteserveringen med Emelie och johanna, sjukt fint väder hela helgen :D
Emelie fick för sig att vi skulle ut å gå med hennes chefs hund Vito .. Det va ju inte den lilla hunden om man säger så :P fast den bara är valp fotfarande ! så blev 1 timmes promenad i det häärliga vädret :)

mm å vi skulle göra vår egen sushi.. men det blev ju inte riktigt så :P orkade helt inte så det blev kyckling med potatissallad :P haha! men de va gott.. Och inhandlade massa drinkmix å gottigt :) Började vid 6 med första grogg sen forsatte de :P blev rätt bra på det å hade hur kul som helst :D bara Emelie och jag hela kvällen <3<3<3

blev en snabb runda in om Grappa å tog oss en drink innan vi skulle ta tåget till malmö vid 1 tiden :)
sjukt yr kväll i malmö, blev chokladfabriken, men inte det bästa stället.. sen skulle vi gå mot slagt vid halv 4 tiden men hamnade på Mc Donalds i stället å käkade å väntade till morgontåget gick vid 6 tiden :) sjukt skumma människor :S HAHA! men de va kul..

Hemma 7 i morse och det va helt ljust.. hmm men de va bara å försöka sova :) blev iaf 5 timmar.. får sova igen dom inatt för man börjar ju inte förräns 3 i morgon :) skööönt!

Ångrar liiiite vissa fylle samtal igår! haha..  ;)


image106

har lagt ut bilder på http://alexbabbsan.bilddagboken.se oxå :D


Du är ändå helt söt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0